În magazinul nostru online, sunt accesibile cele mai moderne și uzuale metode de plată.

Plata în numerar

În acest caz, achitați suma comenzii livrate curierului. Plata se efectuiază în lei (MDL).

Plata cu cardul bancar

Cumpărături în magazinul online pot fi plătite direct pe site. Vei fi direcționat automat pe pagina securizată, unde vei introduce datele cardului pentru efectuarea plății. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA,MASTERCARD și MAESTRO. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuiază în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL).

Plata prin transfer bancar

În cazul cînd procurați pentru o unitate juridică, puteți să solicitați un cont de plată la care veți avea 3 zile lucrătoare ca să faceți transferul.

În credit

Practic orice produs de pe site-ul nostru poate fi procurat în credit fără a ieşi din casă. Pentru aceasta este suficient să alegeţi modalitatea de plată "În credit". Completaţi cererea de primire a creditului şi aşteptaţi răspunsul operatorului companiei de creditare. Companiile cu care conlucrăm sunt eCredit, MicroInvest și Iute Credit. Rapid, simplu și foarte eficient.

Aviz privind protecția confidialității a informațiilor despre clienți și politica de securitate.

În conformitate cu legea Privind protecţia datelor cu caracter personal № 133/2011 cu privire la protecția datelor cu caracter personal, site-ul mag-net.md este obligat să utilizeze datele Dvs. cu caracter personal, exclusiv în conformitate cu nivelul de securitate cerut și doar în scopurile menționate. Site-ul mag-net.md nu are drept de acces și respectiv nu stochează informații de ordin confidențial, care se referă la cardurile bancare ale cumpărătorilor.